Diablo 4 är gratis just nu – prova spelet idag

Diablo 4

Missa inte chansen att spela Diablo 4 helt gratis. Blizzard har gjort spelet körbart helt kostnadsfritt under en kortperiod. Fram till den 28 november går det att spela om du laddar ner från Steam.

Och om du tycker att spelet är bra nog för att köpa så har du turen att Diablo 4 just nu finns till kraftigt nedsatt pris. Hela 40 procent lägre under en kort period.

Laddar du ner spelet från Steam så måste du koppla det till Battle.net innan du kan lira. Det krävs alltså ett konto hos Blizzard för att överhuvudtaget starta spelet och logga in på servrarna.

Lästips: Diablo 4: Så löser du felkod 395002

Spela upp till nivå 20

När du väl är inne i spelet så kan du köra allt som Diablo 4 erbjuder upp till nivå 20. Efter det så tar det tvärstopp. Och du kommer snabbt märka att du slår i taket eftersom du får 35 procent mer så kallad XP under gratisperioden.

Det är inte någon högoddsare att Blizzard vill att du ska känna dig extra positiv till upplevelsen och öppna plånboken när nivåtaket är nått.

Och det är inte bara nya och gratisspelande konton som omfattas av den extra snabba nivåklättringen. Alla som kör Diablo 4 omfattas, så om du redan har en högnivåkaraktär så kan det kanske hjälpa dig att nå den åtråvärda nivå 100.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.