Diablo 4: Så löser du felkod 395002

Felmeddelande: "Ditt konto är för närvarande låst"

Diablo 4

Om du spelar Diablo 4 och plötsligt ser ett felmeddelande på skärmen med felkoden 395002 så börjar kanske pulsen att öka. När du inser att du först blir utkastad från spelet och sen inte kan logga in igen för att ”ditt konto är för närvarande låst” så kanske paniken kommer krypande.

Överbelastade servrar eller snabba inloggningar

Men du kan vara lugn. Det är inget fel på ditt konto och Blizzard har inte låst ute dig för att du gjort något fel i Diablo 4. Vi lovar. Istället handlar det oftast om problem med servrarna till spelet. De är helt enkelt överbelastade och för att skydda sig så stängs spelarna ute i några minuter.

Ett alternativ är om du försöker logga in flera gånger i för snabb följd. Då kan servrarna säga åt dig att chilla lite med samma felkod. Ditt konto blir låst, servrarna släpper inte in dig på en stund och du får en chans att ta en paus.

Lästips: Lösningarna när Diablo 4 hackar och fryser

Vänta 5-10 minuter

Om du får ett felmeddelande med ”felkod 395002” så har du inte förlorat något annat än några minuters speltid. Räkna med att du inte kan spela Diablo 4 på ungefär 5-10 minuter. Ibland går det snabbare än så, men räkna inte med det.

Dröjer det längre än så kan du kolla servrarnas status och se om de ligger nere helt. Du gör det framför allt via Blizzards officiella Twitter-konto eller via Downdetector.com.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.