Annonsera på Tekniksmart.se

Vill du nå ut till tusentals besökare med en välskriven artikel, placera annonsord eller banners på Tekniksmart.se går det givetvis att ordna. Läs mer om vilka annonstyper vi erbjuder och kontakta oss för mer information; antingen via formuläret längst ner eller ännu hellre via e-post till [email protected].

Banners

Tekniksmart.se använder annonsplatser anpassade för standardstorlekar som 980 x 120, 728 x 90, 300 x 600, 336 x 280 och 250 x 360. Primärt använder vi oss av Google Adsense och Adtraction men ersätter befintliga sådana vid behov och efter överenskommelse med andra annonsleverantörer. Vi kan även nyttja placeringar som ännu inte har en banner förutsatt att placeringen inte ger besökarna en negativ upplevelse. Kontakta oss med önskemål om placering.

Bakgrundsreklam

För maximal synlighet och störst chans till klick mot din kund kan du välja att ha bakgrundsreklam på Tekniksmart. Det här är vårt dyraste men också mest synliga alternativ. Kontakta oss för mer information om tillgänglighet och pris.

Sponsorlänkar

Under artiklar kan det finnas sponsorlänkar i speciellt utmärkta annonsrutor. Dessa sponsorlänkar är direkt länkade till artikelns innehåll för läsarens bekvämlighet och för att maximera antalet klick för den som köpt en sponsorlänk där. Man kan antingen välja att köpa sponsorlänkar  till specifika artiklar, för placering i exempelvis sidebaren eller som nyckelord i artiklar.

Artiklar

Det går även att köpa hela artiklar med annonsord. Ni kan skriva artiklarna själva eller så gör vi det åt er. Vi ställer höga krav på artiklarna och förutsätter att de är av mycket god kvalitet för att inte ge besökarna en negativ upplevelse.

Tid

Alla annonser är satta till att visas på en bestämd tid. Tekniksmart.se använder sig inte av permanenta annonser utan dessa köps antingen vecko-, månads- eller årsvis efter överenskommelse.

Domän / webbplats

Intresserade kan lägga bud på domänen Tekniksmart.se eller hela webbsajten. Kontakta oss för mer information och för att ge bud.

Kontakta oss om annonser

Skicka e-post till: [email protected].