Om Tekniksmart.se

Tekniksmart.se är en blogg och nyhetssajt som berör i stort allt som har med teknik och prylar att göra. Vi fokuserar på att ge våra besökare de senaste nyheterna, bästa tipsen och mest användbara kunskaperna genom att publicera nya artiklar varje dag. Målet är att ge både nybörjare och redan teknikmedvetna bättre insyn i en rad nyckelämnen såväl som ett bredare spektrum.

Denna webbsajt är förhållandevis ny i jämförelse med de större, befintliga tekniksajterna men vi arbetar oss ständigt framåt för att ge en så behaglig och uppskattande tjänst som möjligt. Tekniksmart.se är resultatet av flera års tidigare bloggande och är en del av vår satsning för att göra det vi tycker bäst om – att skriva om teknik och prylar.

Tekniksmart.se drivs idag av Mikael Anderberg som är en Stockholms-baserad tekniknörd ända ut i fingerspetsarna. Mycket av det som skrivs idag kommer dock från gästbloggare och andra nördar som bidrar till webbsajten. 2015 gjordes ett ägarbyte det fortsätter att fyllas på med nya spännande artiklar.

Våra mer permanenta bidragare till artiklar är Malin Jonsson, Sebastian Larsson och Tobias Ek. De skriver när de kan och har lust men följ dem gärna på Tekniksmart.se för att hålla koll på när nytt material läggs ut. Vill du gästblogga på Tekniksmart.se är du välkommen att kontakta oss via kontaktsidan.

Brett innehåll

Vi som arbetar med Tekniksmart.se har olika bakgrunder men sammanstrålar på punkten att vi älskar att skriva och har gjort det under många år.

Det märks på både innehållet som är rikt på information som vi vet att våra besökare gillar. Ständig kontakt med besökare som kontaktar oss ger en nära inblick i vad som önskas mer av och vi uppfyller önskemålen så snabbt vi bara kan. En stor del av artiklarna som ni finner här är resultatet av kontakt med tips och frågor om exempelvis mjukvara eller produkter.

Våra läsare är av alla åldrar och med en mängd olika bakgrunder både utanför och inom den tekniska världen. Därför försöker vi bredda innehållet från de enklaste och mest läsvärda artiklarna till mer avancerade med djupare texter.

Alla intäkter går idag uteslutande till driften av Tekniksmart.se. Inkomsterna via annonser är minimala och vi tar inte ut någon ersättning mer än för att hålla sajten vid liv. Här är det ingen som blir miljonär (fast det hade varit roligt om så vore fallet).

Annonser

Som ni garanterat har noterat så visar vi annonser på Tekniksmart.se och det finns en mycket bra anledning till det. Det finns hela tiden omkostnader kring webbsajter, oavsett om det är domäner och webbhotell som ska betalas eller resor till pressvisningar. Vi försöker helt enkelt gå runt och har alla heltidsjobb vid sidan. Vi uppskattar annonsblockerare lika mycket som någon annan och tänker inte avråda någon från att använda dem (utom Adblocker som tar betalt för att släppa igenom annonser).

Framtiden för Tekniksmart.se ligger i händerna på annonsvisningen men ett av målen är att kunna dra ner på visningen av dessa inom en snar framtid. Med ett fåtal effektiva annonser vill vi göra webbsajten snabbare, mer läsvärd och en bättre upplevelse för alla besökare. Läs mer om vilka annonsplatser vi erbjuder och vad vi strävar efter på vår annonssida.