Kontakt

Oavsett om du är pressansvarig, journalist eller konsument så vill vi på Tekniksmart.se att du hör av dig. Vår sajt bygger på en nära kontakt med alla grupper och vi uppskattar när andra tar kontakt för att tips, få tips eller bara snacka lite.


Kontakta oss via e-post: [email protected] 


Pressmeddelanden & tips om tjänster

Information om nya produkter, webbtjänster och liknande kan skickas direkt till vår e-postadress. Vi uppskattar om ni som arbetar på pressbyråer och dylika kontaktar oss först så vi vet att ni är intresserade av att lägga oss i en e-postlista; risken är annars att ni markeras som spam eller helt blockeras av vår e-posttjänst.

Journalister, skribenter & media

Vi på Tekniksmart.se har mycket goda kontakter inom branschen och har arbetat med teknik under många år. Om du arbetar med att skriva en artikel eller dylikt hjälper vi gärna till med utlåtanden, citat eller bara hänvisningar till kunniga personer inom vissa ämnen.

Konsumentsupport om datorer & pryler

Förutom journalister och skribenter så hjälper vi gärna till när konsumenter ska får problem eller behöver rådfråga i ett ämne. Kontakta oss så ska vi försöka assistera oavsett om det gäller köp av en ny teknisk pryl, om din webbsajt slutat fungera eller varför telefonen inte gick att uppdatera – bara för att nämna några saker. Vi finns här för dig.

Kontakta oss

Kommentarer eller frågor är välkomna.

* anger obligatoriska fält