Här är första trailern till säsong 2 av ”Loki”

Loki Säsong 2

Den andra säsongen av populära serien ”Loki” släpps snart – och inför premiären så visar Disney en först trailer på den kommande galenskapen.

Tom Hiddleston är tillbaka i rollen som Loki och precis som i första säsongen så måste han undersätta den hemliga organiskationen ”Time Variance Authority” för att rädda den heliga tidslinjen, vilket visar sig vara lättare sagt än gjort.


Berättelsen till Loki Säsong 2

I den nya säsongen dödar Sylvie, spelad av Sophia Di Martino, de två ursprungliga grundarna av TVA. Det betyder inte bara att några av de kraftfullaste varelserna i universum mördats, utan även att hela tidslinjen är i fara.

Tiden själv kastades in i en anarki som får konsekvenser för all delar av universum och de tidslinjer som sprider sig från den ursprungliga moderlinjen.

Loki måste använda sig av TVA för att tillsammans stoppa Sylvie och samtidigt läka tidslinjen så gott det går. Givetvis är det inte så enkelt och Tom Hiddleston får många chanser att underhålla tittarna med de många oväntade stunts som det innebär för Loki.

Premiärdatum för Loki Säsong 2

Den andra säsongen av Loki har premiär på Disney+ den 6 oktober 2023.

Om du inte har sett säsong 1 än så finns alla sex avsnitten att kolla på filmtjänsten idag.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.