Despicable Me 4 – första trailern är släppt

despicable me 4 promo 2024

Despicable Me 4 kommer i år och den första trailern är äntligen släppt.

Steve Carrell är tillbaka i rollen som den (inte fullt lika) ondskefulla Gru, tillsammans med Kristen Wiig som hans fru Lucy, samt de tre barnen Margo, Edith och Agnes.

Despicable Me 4 tar vid kort efter händelserna i den tredje filmen – och den här gången introduceras en ny familjemedlem. Nämligen en bebis. Och ja, bebisen är lika grumpy som Gru var i den första filmen.

Vi får även en ny motståndare i form av superskurkarna Maxime Le Mal och Valentina, röstskådespelade av Will Ferrel och Sofia Vegara. Det kan inte annat än bli ruskigt bra!

Låten till trailern är en hårt remixad variant på Daryl Hall & John Oates – Maneater.

Den 3 juli har Despicable Me 4 premiär på svenska biografer.

Teaser-trailer

Despicable Me 4 har så klart en kortare teaser-trailer också. Den visar lite fler scener ur filmen och lyfter fram ett gäng andra karaktärer.

Teasern använder låten Through the Fire and Flames av Dragonforce vilket är ett mycket passande låtval tycker vi.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.