Rick & Morty Säsong 7 släpps den 15 oktober (trailer)

Det är äntligen dags för en ny säsong med Rick & Morty. Den sjunde och nya säsongen har premiärdatum den 15 oktober – och vi har en 1.45 minuter lång trailer som avslöjar hur de nya rösterna låter.

Här kan du se Rick & Morty Säsong 7

Serien visar den sjunde säsongen och alla tidigare säsonger på HBO Max.

Allt du behöver är en aktiv prenumeration för att se alla avsnittet – och det är en fantastiskt bra serie, så vi rekommenderar att du börjar från första säsongen om du inte har sett Rick & Morty tidigare.

Nya röster i Rick & Morty Säsong 7

Det som skiljer sjunde säsongen från alla tidigare säsonger är att två nya röster har introducerats.

Röstskådespelarna vars namn är fortsatt hemliga ersätter Justin Roiland som har gjort båda rösterna till Rick och Morty, och dessutom är en av medgrundarna till serien.

Justin Roiland hamnade i hetluften efter anklagelser om frihetsberövning och misshandel redan i januari 2020. Han har även anklagats för bland annat sexuella trakasserier enligt webbsajten CBR.com.

Sedan dess har alla anklagelser lagts ner mot Justin, men skadan var skedd och han tvingades bort från serien.

Vad handlar säsong 7 om?

Varning för spoilers för säsong 6

I slutet av sjätte säsongen fick Morty reda på att den Rick som han trodde var sin riktiga morfar egentligen är en robot, skapad av den riktiga Rick medan han gav sig ut på jakt efter Rick Prime”.

I de absoluta slutsekundrarna på säsongen så får vi reda på att Rick har fått nys om var Rick Prime kan befinna sig, och att han tänker ge sig ut på ett nytt uppdrag för att hitta honom.

Och det är någonstans här som sjunde säsongen tar vid. Så här skriver man i ett pressmeddelande om nya säsongen:

Rick och Morty är tillbaka och låter mer som sig själva än någonsin! Det är säsong sju, och möjligheterna är oändliga: Vad händer med Jerry? ONDA Summer?! Och kommer de någonsin att återvända till gymnasiet?! Kanske inte! Men låt oss ta reda på det! Det är förmodligen mindre kiss än förra säsongen. Rick och Morty, 100 år! Eller åtminstone till säsong 10!

Räkna med mer galenskap och galnare galenskap än någonsin tidigare.

FAQ

När har sjunde säsongen av Rick & Morty premiär?

Den 15 oktober 2023.

Är det samma röster som tidigare?

Nej, säsong 7 av Rick & Morty har nya röster till båda karaktärerna i serien.

Vem har gjort rösterna till Rick & Morty?

Justin Roiland är originalrösten som spelar både Rick och Morty från säsong 1 till säsong 6. Den sjunde säsongen har två nya röstskådespelare vars namn fortfarande är hemliga.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.