Apple TV uppdaterad med nya appar

apple-tv

Apple har skickat ut en uppdatering till populära Apple TV och bjuder på fem nya applikationer. Dessa är HBO Go, WatchESPN, Sky News, Quello och Crunchyroll. Dessvärre är det bara de två sistnämnda som går att använda här i Sverige och det känns lite tråkigt att Apple fortsätter premiera de amerikanska användarna på det här sättet – även om det givetvis inte är något konstigt med det.

Quello erbjuder musik i form av konserter och dokumentärer för 38 kronor per månad och Crunchyroll visar Anime, Bleach och Naruto Shippuden. Trots att HBO Nordic finns så fortsätter HBO Go att vara otillgänglig här i norden. Bara att hålla tummarna för nya och bättre uppdateringar till Apple TV i framtiden. Man kan ju undra hur det står till med en uppgradering av hårdvaran, för det borde inte vara alltför knepigt att erbjuda en modell med inbyggt lagringsutrymme.

Kör igång din Apple TV och kör en koll efter ny mjukvara så kan du ladda ned och installera uppdateringen redan idag.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.