Köp Pixel 8 Pro – få en Pixel Watch 2 gratis

Pixel 8 Pro

Det fullkomligt vräker ut information om kommande Pixel 8 och Pixel 8 Pro – och en stor nyhet som läckt ut är att köpare av Pixel 8 Pro kanske får en Pixel Watch 2 på köpet. Men det finns en stor hake!

Google väntas presentera två mobiltelefoner i Pixel 8-serien och Pixel Watch 2 på ett evenemang den 4 oktober. Modellerna kommer att kunna förhandsbokas direkt med lansering vid ett senare tillfälle.

Lästips: Nya kameror till Pixel 8 & Pixel 8 Pro

Pixel 8 Pro kan kosta flera tusen mer än Pixel 7 Pro

Den som vill ha den dyrare premiumtelefonen Pixel 8 Pro kan räkna med ett mycket högre pris jämfört med vad Pixel 7 Pro kostade när den telefonen släpptes förra året. Mycket, mycket högre.

Och kanske förstår Google att priset närmar sig lite för höga nivåer, och vill göra det mer tilltalande att öppna plånboken för de som förhandsbokar mobiltelefonen. Läckta bilder visar nämligen att det kan ingå helt nya Pixel Watch 2 vilket.

Läckta priser avslöjar att Pixel 8 Pro kan kostar från 999 USD. Det blir cirka 14 000 kronor inklusive moms, vilket är minst sagt mycket pengar för vilken mobiltelefon som helst. Men vad sägs om att få en smartklocka till ett värde av runt 4 500 till 5 000 kronor på köpet?

Lästips: Här är Google Pixel Watch 2

Pixel Watch 2 kan ha 24 timmars batteritid

Plötsligt blev Pixel 8 Pro betydligt mer intressant tycker vi. Pixel Watch 2 sägs ha upp mot 24 timmars batteritid, bättre prestanda och fler hälsorelaterade funktioner.

Det är också en smartklocka som, om du har riktigt otur, kan kosta dig en rejält slant. Den går troligtvis inte att laga om skärmen spricker, så se till att använda skärmskydd (ett hårt sådant!).

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.