Titta på Apple TV Plus helt gratis i 3 månader – om du har en PS4:a

Äntligen får alla med en Playstation 4 (nästan) samma erbjudande som Playstation 5-användare

sony playstation 4 controller unsplash
Bildkälla: Unsplash © alexxsvch

Apple fortsätter att försöka locka användare till streamingtjänsten TV Plus. Tidigare har Playstation 5-användare fått hela sex månaders kostnadsfri tillgång till tjänsten. Nu är det dags för dig med en Playstation 4 att få samma fördel, även om det är något kortare gratisperiod.

Om du har en Playstation 4 så får du tre månaders kostnadsfri Apple TV Plus när du loggar in på ditt Apple-konto via spelkonsolen. Allt du behöver göra är att installera den officiella Apple TV Plus appen, logga in med ditt Apple ID och voila – tre månaders streaming utan kostnad.

Läs mer: Gratis Apple TV Plus i 6 månader om du har en Playstation 5

Erbjudandet gäller fram till 22 juli 2022

Precis som med Playstation 5-erbjudandet så löper erbjudandet fram till den 22 juli 2022. Du har alltså (i skrivande stund åtminstone) gott om tid på dig att damma av din Playstation 4 om den redan är nedpackad i sin låda. Eller kanske kan du låna en kompis spelkonsol om hen inte är intresserad av Apple TV Plus själv?

Så får du gratis Apple TV Plus med din Playstation 4

  1. Starta din Playstation 4 och installera Apple TV Plus-appen
  2. Starta appen och logga in med ditt Apple ID (du kan skapa ett Apple ID helt kostnadsfritt om du saknar ett)
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att ta del av erbjudandet – voilá, du har nu Apple TV Plus gratis i tre månader

Erbjudandet gäller alla modeller och varianter av Playstation 4 där Apple TV Plus-appen fungerar.

Viktigt är att erbjudandet endast gäller för NYA prenumeranter på tjänsten. Om du redan abonnerar på Apple TV Plus så faller erbjudandet i kylan. Sorry.

Läs mer om erbjudandet på Apples officiella webbsajt här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.