Streama Thor: Ragnarök – se på Disney Plus

thor ragnarok illu disney plus

Ragnarök står vid dörren och Thor måste göra allt i sin makt för att stoppa förstörelsen av hans hem, Asgård. Men det är inte så lätt som man kan tänka sig, även för en gud i klass med Thor. Han stöter på motstånd från inte bara en i familjen, utan även en Avenger som gör livet rejält surt för vår favoritgud.

Thor: Ragnarök finns på Disney Plus

Thor: Ragnarök finns att strömma idag på Disney Plus. Filmen hade premiär på svenska biografer den 3 november 2017.

Thor: Ragnarök har en speltid på 2 timmar och 12 minuter. Nästan exakt lika länge som Doctor Strange in the Multiverse of Madness som även den filmen finns på Disney Plus idag.

De genrer som utmärks är science fiction, komedi, fantasy, superhjältar, action och äventyr. Filmen är rekommenderad från 12 år.

Filmen har stöd för IMAX Enhanced vilket betyder att bildförhållandet delvis eller helt är 1.90:1. Som jämförelse har vanliga tv-apparater normalt bildförhållandet 16:9. Vad det betyder är att IMAX Enhanced-scener eller filmer visar mer av bilden på din bredbildsskärm och mindre svarta sorgekanter.

Streama Thor: Ragnarök här.

Trailern till Thor: Ragnarök

Det här handlar Thor: Ragnarök om

Spoilers här under – du är varnad!

Thor: Ragnarök utspelar sig två år efter striden mot Ultron i filmen Avengers: Age of Ultron. Demonen Surtur har tagit Thor till fånga och håller honom fastkedjad i underjorden. I ett episkt tal förklarar Surtur att ragnarök – domedagen – är nära och att Asgård står inför ofattbar förstörelse.

I ett försök att stoppa ragnarök så flyr Thor från sitt fängelse, besegrar Surtur i strid och tar sig till Asgård med förhoppningen om att ragnarök är stoppad. Men väl i Asgård förstår Thor att allt inte är som det ser ut. Odin är försvunnen och Loki har försökt ta hans plats.

Ragnarök är inte stoppad och Thor måste ge sig ut på ett äventyr med Loki för att en gång för alla hindra förstörelsen av Asgård. Längs vägen stöter de på Stephen ”Dr. Strange” Strange som hjälper dem på sitt eget, unika vis och de bli varse om ett hot mot deras och Asgårds existens som inte ens Odin själv kan stoppa – Hela.

I en strid mot Thor och Loki så förstörs Mjolnir och våra favorithjältar kastas ut i ett annat universum medan Hela tar sig an Asgård på det enda sätt hon kan – med extrem våldsamhet och kraft. Hon slår ut hela Asgårds försvar och utropar sig till härskare över allt hon ser och rör.

Och längre än så tänker vi inte berätta om Thor: Ragnarök. Det är nu som filmen tar fart på allvar och vi rekommenderar verkligen att du ser den. Missa inte chansen till fartfylld action, mer humor än någonsin och ett episkt äventyr genom flera dimensioner.

Filmtjänsterna som streamar Thor: Ragnarök

Kan jag streama filmen på Disney+?

Ja! Filmen finns att strömma här!

Kan jag streama filmen på Netflix?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Amazon Prime Video?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på HBO Max?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Paramount Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Apple TV Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.