Streama Captain America: Civil War – se på Disney Plus

captain america civil war illu disney plus

Efter striden mot Ultron så anklagas Avengers för all förstörelse och kaoset som följde i dess väg. De två superhjältarna Captain America och Iron Man väljer var sin sida och tvingas slåss mot varandra. Några av jordens största och kraftfullaste hjältar står mot varandra i den här filmen – och det är bara början på en episk triologi om tre filmer med efterföljande Avengers: Infinity War och Avengers: Endgame.

Captain America: Civil War finns på Disney Plus

Den här filmen finns att kolla på med Disney Plus. Filmeh hade även premiär på svenska biografer och visades från den 27 april 2016.

Captain America: Civil War har en lång speltid på hela 2 timmar och 31 minuter. Det är inte i närheten av Avengers: Endgame som ståtar med ytterligare 34 minuter, men klart längre än Doctor Strange in the Multiverse of Madness som ”bara” är på 2 timmar och 7 minuter.

De genrer som utmärks är science fiction, fantasy, superhjältar, action och äventyr. Filmen är rekommenderad från 12 år.

Filmen har stöd för IMAX Enhanced vilket betyder att bildförhållandet delvis eller helt är 1.90:1. Som jämförelse har vanliga tv-apparater normalt bildförhållandet 16:9. Vad det betyder är att IMAX Enhanced-scener eller filmer visar mer av bilden på din bredbildsskärm och mindre svarta sorgekanter.

Streama Captain America: Civil War här.

Trailern till Captain America: Civil War

Det här handlar Captain America: Civil War om

Den här filmen börjar efter händelserna i den förra filmen, Avengers: Age of Ultron. Om du inte har sett den filmen så rekommenderar vi att du börjar där för att förstå allt som sker i Captain America: Civil War.

Spoilers här under – du är varnad!

Efter att Avengers nedkämpat hotet från AI:n Ultron så fortsätter våra hjältar sitt arbete med att skydda världen från alla hot. Steve ”Captain America” Rogers leder sitt team i sin strävan efter att göra det som är rätt, men efter en katastrofal händelse som leder till att civila skadas så hotas hans möjligheter att stå upp för mänskligheten.

Ledande personer kräver att Avengers hamnar under styre från en tredje part som ska kontrollera hjältegruppen och bestämma när de får sättas in som en åtgärd mot yttre hot. Beslutet splittrar Avengers och superhjältarna tvingas välja sida.

På den ena sidan hittar vi Captain America, Falcon, Wanda, Winter Soldier och Falcon. På den andra sidan står Iron Man, Black Widow, James Rhodes, Vision och Black Panter.

Samtidigt som superhjältarna slåss inom sin egen grupp för vad de tror är rätt så upptäcker de ett nytt, fasansfullt hot som med ondskefull kraft sätter hela vårt kända universum i fara. Ultron var bara början – det här är en fara som är långt värre än vad någon Avenger hittills har stått emot.

Filmtjänsterna som streamar Captain America: Civil War

Kan jag streama filmen på Disney+?

Ja! Filmen finns att strömma här!

Kan jag streama filmen på Netflix?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Amazon Prime Video?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på HBO Max?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Paramount Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Apple TV Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.