Streama Doctor Strange in the Multiverse of Madness – se på Disney Plus

doctor strange in the multiverse of madness disney plus 2022

Doctor Strange in the Multiverse of Madness hade premiär den 4 maj 2022. Filmen tar oss bortom gränserna för den värld som vi känner – och Dr. Stephen Strange tvingas möta sin värsta motståndare hittills. En vän och superhjälte som låst djupt i sitt inre släpper lös en ofattbar kraft som hotar att förgöra inte bara vår värld, utan alla världar.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness finns på Disney Plus

Om du vill streama filmen så finns den att strömma idag med Disney Plus. Under en period går det även att se filmen på svenska biografer (och det är absolut en film vars innehåll gör sig bäst på den stora, vita duken).

Doctor Strange in the Multiverse of Madness har en speltid på 2 timmar och 7 minuter. De genrer som gäller är science fiction, fantasy, superhjältar, action och äventyr. Filmen är rekommenderad från 14 år.

Filmen har stöd för IMAX Enhanced vilket betyder att bildförhållandet delvis eller helt är 1.90:1. Som jämförelse har vanliga tv-apparater normalt bildförhållandet 16:9. Vad det betyder är att IMAX Enhanced-scener eller filmer visar mer av bilden på din bredbildsskärm och mindre svarta sorgekanter.

Streama Andor – här strömmar du serien


Trailern till Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Det här handlar Doctor Strange in the Multiverse of Madness om

Spoilers här under – du är varnad!

Ett ändlöst antal dörrar till multiverse öppnas i filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Och vår favoritmagiker Dr. Strange måste göra allt i sin makt för att den starkaste fienden någonsin inte ska förgöra det universum som vi känner till.

Grundberättelsen är att America Chavez – en karaktär som kan öppna dörrar till andra världar – jagas av en demon när hon försöker fly tillsammans med en alternativ version av Dr. Strange. När demonen kommer ifatt de båda och dödar magikern så kommer vår världs Stephen Strange till undsättning.

Tillsammans med ärkemagikern Wong slår de tillbaka demonen och räddar America. Men priset för hennes liv är högt för alla inblandade. Utan att veta vad han ger sig in på så besöker Dr. Strange sin vän och allierade Wanda Maximoff för att be om hjälp.

Vad han inte vet är att Wanda inte längre finns utan att hon är helt övertagen av Scarlet Witch, och det är hon som är ute efter America Chaves (eller, mer specifikt kraften att öppna dörrar till andra världar).

Och mer än så tänker vi inte att berätta här. Grundstoryn är avslöjad och allt vi kan säga mer är att filmen är ett galet virrvarr av action, spänning och minst sagt udda världar som våra favorithjältar besöker. Skruva upp volymen, du kommer inte att ångra dig!

Streama Piff och Puff: Räddningspatrullen – här strömmar du filmen

Filmtjänsterna som streamar Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Kan jag streama filmen på Disney+?

Ja! Filmen finns att strömma här! ✅

Kan jag streama filmen på Netflix?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Amazon Prime Video?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på HBO Max?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Paramount Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Apple TV Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.