Ny trailer till Horizon Forbidden West visar nya fiender (december 2021)

horizon forbidden west turtle

Horizon Forbidden West har fått en ny, spännande trailer som visar en rad nya fiender, föremål och förmågor till spelets huvudkaraktär Aloy. Det är en kort trailer, men den är inte desto mindre sevärd för det.

Guerrilla Games har valt att inte göra en lika omfattande och ingående trailer som många andra spelutvecklare på The Game Awards 2021, men vi räknar med att få djupare inblick i det kommande spelet inom kort.


Läs mer: Horizon Zero Dawn på PC har stöd för Nvidia DLSS och AMD FidelityFX Super Resolution (FSR)

Horizon Forbidden West är planerad att släppas den 18 februari 2022. Huruvida det datumet står sig återstår att se, men spelet har försenats tidigare och det vore inte omöjligt att lanseringen skjuts ytterligare på framtiden.

Med lite tur så landar spelet på Playstation 5 på det tänkta datumet och för alla som har den senaste spelkonsolen lär det bli en riktigt spännande och fartfylld vår.

Inte minst då trailern visar att vi får riktigt stora fiender att ta oss an i Horizon Forbidden West. Många lika stora eller till och med större än de som originalet Horizon Zero Dawn introducerade.

Läs mer: Assassin’s Creed Valhall blir mycket snabbare med ny uppdatering (v1.4.1)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.