Warhammer 40,000: Space Marine 2 släpps till PC och spelkonsol

warhammer 40000 space marine 2 2021

Prisa den allsmäktiga kejsaren – Emperor of Mankind Warhammer 40,000: Space Marine 2 kommer att släppas som en direkt efterföljare till spelet från 2011 med samma namn. Och Captain Titus är tillbaka, mer förbannad än någonsin.


Läs mer: Star Wars Eclipse: Nytt Star Wars-spel från skaparna av Heavy Rain

Det finns inget utannonserat datum för spelets lansering, men 2022 eller i värsta fall 2023 är nog ingen högoddsare. Warhammer 40,000: Space Marine 2 släpps till PC, Xbox Series X/S och Playstation 5.

Vad vi känner till om spelet är att det utspelar sig i tredjeperson precis som originalet. Och enligt de korta snuttar vi får se inifrån spelet indikerar att grafiken är ruskigt snygg.

Vi räknar med ändlösa mängder i Capten Titus jakt på kättare. Han och hans Adeptus Astartes (Space Marines) har ett rykte om sig att inte ta hänsyn till något eller någon som inte är människa och kejsarens undersåte. Och där Titus befinner sig finns oftast rejält med kättare, eller ”heretics” som det heter på engelska.


Läs mer: Alan Wake II släpps under 2023 (PS5, Xbox Series, PC)

Har du inte spelat Warhammer 40,000: Space Marine än så finns en Anniversary Edition-version av originalet på Steam. För ungefär hundralappen får du spelet, soundtracket samt alla expansionspaket med varierande föremål, som vapen och armors.

Du hittar Warhamemr 40,000: Space Marine på Steam här.