Netflix: Nu kan du ladda ner offline-film med Windows 10-appen

netflix windows10 app offline nerladdning

Netflix uppdaterar sin applikation för Windows 10 med stöd för offline-visning av film och serier. Det betyder att du kan ladda ner material till datorn och sedan titta även när internetanslutning saknas.


Förra året lade Netflix till samma stöd för offline-visning till sina Android- och iOS-applikationer. Ett logiskt steg i filmtjänstens utveckling samt en ordentlig känga åt konkurrenterna HBO Nordic och Viaplay.

Nämnvärt är att inte alla filmer och serier är tillgängliga för nerladdning. Urvalet är absolut inte dåligt, men alla dina favoritfilmer kommer garanterat inte att vara tillgängliga. Däremot är allt som Netflix varit med och skapat det — så House of Cards, Marco Polo och många fler serier är redo för nerladdning.

Uppdateringen till Windows 10-applikationen rullas just nu ut på alla marknader, så räkna med att du får den inom kort. Det kan ta någon dag eller två, men du bör ha den på datorn inom kort.


Lästips: Netflix öppnar för HDR-film i mobiltelefonen & surfplattanSen är det bara att ladda ner till datorn för de där långturerna som annars kan bli tråkiga. Bussresan till Tyskland blir genast mycket roligare, inte minst för barnen som kan få svårt att underhålla sig i flera timmar eller dagar.

Om du inte redan har Netflix-appen för Windows 10 kan du hitta den via Microsofts officiella appbutik. Applikationen är gratis att ladda ner och installera, men det krävs en prenumeration på Netflix för att kunna använda den.