Joy-Cons med Fortnite-tema & 500 V-bucks

nintendo switch joy cons fortnite 500vbucks

Nintendo Switch får nya handkontroller med Fortnite-tema. Den 4 juni släpps nya Joy-Cons i samarbete med Epic Games, och du får en del in-game-prylar också på köpet.

Förutom de unikt designade handkontrollerna i blått och gult så ingår utseendepaketet Fleet Force Bundle samt 500 V-bucks.

Lästips: Ny Nintendo Switch med tema från Disney Tsum-Tsum

Fleet Force Bundle inkluderar ett unikt utseende till din glider och pickaxe. De 500 V-bucks som ingår kan du använd i spelet för att handlar fler kosmetiska detaljer åt din karaktär.

Nyheten om det nya handkontrollspaketet kommer samtidigt som kapitel 2 av säsong 5 når sitt slut.


Notera att det alltså bara handlar om handkontroller med en ny design. Du får inga som helst fördelar i spelet (mer än att du kanske slipper så kallad drifting på de här handkontrollerna jämfört med dina gamla).

I skrivande stund går det inte att förhandsboka det nya Joy-Con-paketet. Det är också oklart exakt när handkontrollen är redo för lansering och vad priset blir. Vi återkommer med mer information när det finns.

Lästips: Nintendo Switch släpps med Fortnite & 1 000 V-Bucks

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.