Nintendo Switch släpps med Fortnite & 1 000 V-Bucks

Fortnite

Nintendo passar på att hoppa på Fortnite-tåget och släpper ett konsolpaket med det populära spelet. Du får spelkonsolen Switch, Fortnite och 1 000 så kallade V-Bucks.


Fortnite släpptes till Nintendo Switch tidigare i juni. Det till synes omåttligt populära spelet har varit en succé på alla plattformar, även Nintendos. Och det ser inte ut att finnas ett slut på succésagan.

Det nya spelpaketet från Nintendo kostar enligt uppgift inte mer än standardvarianten av Switch. Den som är med bara handkontrollerna och inget spel. Det betyder cirka 3 300 kronor om det stämmer även i Sverige.

Precis som spelpaketen med Super Mario Odyssey och Splatoon så är spelkonsolen inte specialdesignad. Du får visserligen en blå och en röd handkontroll, men det är givetvis inget ovanligt.

Det enda som verkligen särskiljer spelpaketet från de andra är att du får 1 000 V-Bucks på köpet. V-Bucks är spelvaluta i Fortnite som kan användas till att köpa ingame-saker. Som utseenden på den karaktär man spelar.


Spelet kan du ladda ner på vilken Switch-konsol som helst. Och det fortsätter att vara gratis även efter att Nintendo lanserat sin nya onlinetjänst för Switch.

Spelpaketet med Nintendo Switch, Fortnite och 1 000 V-Bucks släpps den 5 oktober 2018. Exakt när paketet går att köpa i Sverige återstår att se.