Ny reklamfilm för AirPods Pro lyfter fram brusreducering & transparent läge

Apple AirPods Pro

Apple har släppt en ny reklamfilm kallad ”Jump” för in-ear-lurarna AirPods Pro. Reklamfilmen är på två minuter och delades av företaget på sin officiella YouTube-kanal.

Huvudnumret för reklamfilmen är de båda funktionerna för brusreducering (ANC) och transparent läge. Låten i reklamfilmen är ”Fallin’ Apart” av Young Franco.

Lästips: Nya reklamfilmen ”Cook” ska visa hur tålig iPhone 12 är

Den två minuter långa filmen visar hur en ung man går runt i en stad och hoppar hopprep med en rad olika saker. Från vanliga hopprep till rep tagna ur stadsmiljön.

Underrubriken till reklamfilmen är ”Turn the world into your playground with AirPods Pro”.

AirPods Pro har erkänt bra brusreducering och transparent läge har hyllats av många. Men hörlurarna är inte marknadsledande längre och konkurrenterna har många bra in-ear-lurar som står upp mot ”kungen” av in-ear-lurar.

FAQ

Vad heter låten till reklamfilmen Jump från Apple?

Låten i reklamfilmen ”Jump” om AirPods Pro är ”Fallin’ Apart” av Young Franco.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.