Nya reklamfilmen ”Cook” ska visa hur tålig iPhone 12 är

apple iphone 12 2020

Apple har släppt en ny reklamfilm. I filmen lyfter tillverkaren fram iPhone 12 som en riktigt tålig mobiltelefon som klarar allt från att tappas i golvet till att sköljas under vatten.

Reklamfilmen lades upp på Apples officiella YouTube-kanal under fredagen. I videon ser vi hur en man står i köket och lagar mat – på ett minst sagt energiskt vis som gör att hans telefon åker både hit och dit.

Lästips: 12 saker du måste veta om AirPods Max – innan du köper hörlurarna

Videon heter kort och enkelt ”Cook” och fokus är att lyfta fram hur tålig iPhone 12 är mot allt från slag och stötar, till vätskor och annat otyg.

”More spill and splash resistant than ever. Ceramic Shield, tougher than any smartphone glass. Relax, it’s iPhone”

Låten i reklamfilmen är Sauce av Naïka. Under filmens gång ser vi hur en iPhone 12 tappas i golvet, skakas, sköljs under vatten, slår med skärmen först i bordet och landar i en diskho. Mannen i videon tappar även en pepparkvarn på skärmen.

Och givetvis står iPhone 12 emot allt hur enkelt som helst. Inte en skråma på varken skärm eller skalet runtomkring. Bra där Apple.

Det här är bara en av många reklamfilmer där Apple lyfter fram olika egenskaper med iPhone 12-serien. Sen tidigare har vi sett videor om Dolby Vision för videoinspelning, integritet och mycket mer.

Apple fortsätter även sin populära kampanj ”Shot on iPhone” som lyfter fram kamerorna, både för fotografering och videoinspelning.

FAQ

Vad heter låten till reklamfilmen Cook från Apple?

Låten i reklamfilmen ”Cook” är Sauce av Naïka.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.