Här köper du AirPods (tredje generationen) billigast 2021

apple airpods 3 third gen 2021

Planerar du att köpa nya AirPods med Spatial Audio? De nya hörlurarna är en stor förbättring över andra generationens AirPods, men till en betydligt högre prislapp.

Här tipsar vi om vad nya AirPods kostar just idag och var du kan köpa hörlurarna billigast.

Läs mer: Apple lanserar tredje generationens AirPods med Spatial Audio

Innan du kollar priset – borde du köpa nya AirPods?

Vänta! Innan du går vidare och kollar var du köper nya AirPods billigast så har vi en fråga till dig. Är du säker på att Apples senaste hörlurar är rätt för dig? Det är en enkel fråga med ett kanske mer komplicerat svar.

Nya AirPods har en hel mängd förbättringar och nyheter som ska göra upplevelsen bättre för dig. Men priset är rejält mycket högre än för andra generationens AirPods och du kan faktiskt köpa AirPods Pro istället om du vill – utan att det kostar nämnvärt extra.

Låt dig INTE luras av Apples skyhöga priser i den officiella webbutiken. Du kan skaffa AirPods Pro mycket billigare än de hutlösa 3 195 kronor som Apple vill ha. Men kolla gärna deras utmärkta sida för jämförelser här.

Läs mer: Är AirPods (tredje generationen) vattentåliga / vattentäta? Här är svaret

Butikerna som säljer AirPods (tredje generationen)

Observera att vi INTE använder oss av affiliatelänkar.

Egentligen vill vi inte att du använder dig av våra länkar ovan, utan att du alltid kollar det bästa priset och lagerstatus på Prisjakt istället. Vi hinner inte uppdatera priserna i takt med att butikerna ändrar dem, men Prisjakt håller koll med snabba ändringar i samma stund som ändringarna sker.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.