Nu kan AirPods Pro laddas med MagSafe

apple airpods pro 2021

Apple har släppt en reviderad version av AirPods Pro med stöd för MagSafe. Det betyder att du kan ladda etuit med alla MagSafe-kompatibla prylar.

Nämnvärt redan här är att själva hörlurarna inte har förändrats överhuvudtaget. Det är helt identiska med de AirPods Pro som alltid funnits på marknaden.


Läs mer: Apple lanserar tredje generationens AirPods med Spatial Audio

Apple har valt att behålla exakt samma pris på ”nya” AirPods Pro som den tidigare varianten med laddningsetui utan MagSafe-stödet.

Notera att Apple inte längre säljer AirPods Pro utan MagSafe. Om du – av någon outgrundlig anledning – absolut inte vill ha MagSafe så får du förlita dig på begagnatmarknaden eller tredjepartsbutiker.

Även om MagSafe stöds så lovar inte Apple att laddningshastigheten är högre än med andra trådlösa laddningsprylar utan MagSafe.

Tråkigt nog säljs inte MagSafe-etuit separat för AirPods Pro. Enda sättet att få tag på ett är att köpa hela paketet med hörlurar och allt.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.