Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – största expansionen någonsin

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty är den största expansionen någonsin för spelstudion CD Project Red. Åtminstone om man bara ser till den budget som är avsatt för att skapa expansionen.

Faktum är att budgeten för Phantom Liberty är betydligt större än The Witcher 3: Blood and Wine, och den expansionen gav oss nästan ett helt nytt spel. Så förväntningarna kring tillägget för Cyberpunk 2077 är höga.


Kanske lite för höga. Vi vet alla hur kaotisk lanseringen av Cyberpunk 2077 var och även om CD Projekt Red har hämtat tillbaka en del av sitt anseende så är det fortfarande många som är riktigt sura på spelstudion. Och kanske med all rätt. Så hur bra tror vi att Phantom Liberty är? Kan spelstudion göra rätt från start den här gången?

Idris Elba Beast
Idris Elba i filmen Beast – han ser inte ut så här i spelet dock. Vi lovar.

Åtminstone verkar det som att superstjärnan Idris Elba gör det. Han spelar en av huvudrollerna som Solomon Reed. Även Keanu Reeves är tillbaka och givetvis som Johnny Silverhand. Så någonstans vågar vi tro att förtroendet för CD Projekt Red är högt. Varför annars sätter Idris sitt eget rykte på spel genom att låna ut sig till Phantom Liberty?

En expansion till Cyberpunk 2077 är mer än efterlängtad. Sedan lanseringen av spelet så har det inte funnits mycket nytt att glädjas åt. Exakt när Phantom Liberty släpps återstår att se, men någon gång under 2023 är sagt, så vi håller tummarna.

Via Dualshockers

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.