Första trailern till filmen Beast (med Idris Elba)

Idris Elba Beast

Skådespelaren Idris Elba blir mycket närgånget uppvaktad av ett gäng lejon i filmen Beast. Och med uppvaktad så menar vi att lejonen ser honom och alla i hans närhet som en smaskig måltid.

I filmen måste Dr. Nate Daniels – spelad av Idris – överleva en lejonattack och ta sig i säkerhet tillsammans med sin dotter och hennes vänner. Det blir en kamp på liv och död där minsta felsteg leder till en hemsk död.

Det här händer i trailern

I trailern så får vi följa Dr. Nate och hans två döttrar. Den ena dottern, Meredith, spelas av Iyana Halley och den andra, Norah, skådespelas av Leah Sava Jeffries.

Trion har åkt på en resa tillsammans för att återfå kontakten med varandra efter att Dr. Nates fru har gått bort.

De befinner sig i ett reservat som drivs av Martin Battles, spelad av Sharlto Copley. Och dessvärre för alla involverade så regeras reservatet av lejon som inte uppskattar deras närvaro. Överhuvudtaget.

I början så går allt väl. Det är skratt och glada dagar. Fotografier tas och alla bekymmer är som bortblåsta – tills de stöter på en by som attackerats av ett lejon.

När trion kommer dit så blir de fångade i sin egen bil. Alla invånarna är dödade av lejonet. Och härifrån så går det bara utför för vår trio.

FAQ om filmen Beast

När har filmen Beast premiär?

Filmen har premiär den 19 augusti 2022.

Vem regisserar filmen Beast?

Baltasar Kormákur, han har bland annat regisserat filmen 2 Guns med Denzel Washington och Mark Wahlberg i huvudrollerna. Han har även regisserat filmen Everest från 2015.

Vem har skrivit manuset till filmen Beast?

Ryan Engle, som bland annat varit med att göra filmen Rampage med Dwayne ’The Rock’ Johnson i huvudrollen.

Vem har skrivit berättelsen till Beast?

Jaime Primak Sullivan, en jämförelsevis okänd regissör som varit med att skapa serierna The Baxters och Jersey Belle. Sullivan är medproducent till Beast.

Vilka spelar i huvudrollerna i filmen Beast?

Idris Elba som Dr. Nate Daniels
Norah som Leah Sava Jeffries
Meredith som Iyana Halley
Sharlto Copley som Martin Battles

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.