Bioshock: The Collection är gratis på Epic Games Store

bioshock-collection-art

Nu kan du ladda ner och spela Bioshock: The Collection helt kostnadsfritt. Spelserien som omfattar Remaster-versionerna av Bioshock och Bioshock 2 samt Bioshock Infinite är ett absolut måste för alla att spela minst en gång.

Alla tre spelet är fantastiska äventyr där de två första tar dig till havets botten och det tredje upp i skyn över molnen. Du besöker städer som är lika bländande vackra som de är dödligt förrädiska.

Förutom de tre spelen så ingår även tilläggspacket Minerva’s Den och säsongspasset för Bioshock Infinite. Det här är ett riktigt guldläge för dig att köra tre riktigt bra spel till den fina prislappen på noll kronor. Här är en kort och enkel förklaring till varje spel och vad du kan förvänta dig.

Bioshock Remastered

Som enda överlevande efter en flygplanskrasch i havet så stöter du på ett mystiskt fyrtorn som tornar upp mitt från ingenstans. Via den tar du dig ner till undervattensstaden Rapture och de fasor som väntar dig där.

Staden är byggd av världens den mest briljanta affärsmannen och ingenjören som världen skådat (vad annars, han byggde en hel metropol under vattnet!).

Men inte ens en så skarpsint man kan hålla galenskapen på avstånd, och i Bioshock Remastered måste du ta reda på vad som har hänt i Rapture, vem du är och varför du egentligen är där.

Bioshock 2 Remastered

Det andra spelet i serien utspelar sig i Rapture precis som i första spelet. Den här gången är du dock inte människa, utan en prototyp av en Big Daddy kallad Subject Delta.

Du vantar genom den övergivna (nåja, nästan) staden på jakt efter en förlorad Little Sister. Överallt riskerar du att stöta på de tidigare invånarna där vars sinnen har övergått i ren galenskap. Men låt inte det stoppa dig!

Med din enorma kroppshydda, täckt av rustning och vapen så har du medlen som krävs för att ta dig an vem som helst som kommer i din väg. Även andra Big Daddys som sakta lunkar genom korridorerna på jakt efter sina Little Sisters.

Bioshock Infinite: The Definitive Edition

Med Bioshock Infinite tar du dig så långt ifrån Rapture som du kan. Från havets djup och upp till en stad som svävar över molnet. Men låt dig inte luras av idyllen som först möter dig när du kommer dit. Det är lika mörkt i himlastaden som under vattenytan.

Du axlar rollen som detektiven Booker DeWitt. Han får i uppdrag att resa till staden över molnen för att hitta och rädda en flicka som heter Elizabeth. Men varför måste hon räddas, hur ser hon ut och vart finns hon?

Staden är bländande vacker, men det blir snabbt tydligt att sprickorna i fasaden (bokstavligen talat) döljer mörka hemligheter som riskerar att förgöra både dig och Elizabeth om ni inte kan ta er bort så fort det bara går.

Här laddar du ner Bioshock: The Collection

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.