Beats Fit Pro har fått ny mjukvara (december 2021)

apple beat fits pro
Beats Fit Pro

Apple har släppt den första uppdateringen till de trådlösa hörlurarna Beats Fit Pro. Mjukvaran har version 4B65 och finns redo att installera via din iPhone eller iPad idag.


Tyvärr har Apple valt att inte avslöja vad som är nytt, precis som med vanliga AirPods-serien. Vi vet därför inte exakt vad som är nytt och (förhoppningsvis) förbättrat.

Läs mer: Beats Fit Pro börjar säljas – men inte i Sverige (än)

Beats Fit Pro uppdateras som AirPods-serien vilket betyder att du inte kan påverka när ny mjukvara installeras. Inte mer än att ha hörlurarna anslutna till mobiltelefonen elle surfplattan.

När uppdateringen är redo att installeras så sker det helt automatiskt och du får aldrig reda på det. Smidigt för många, men den som snabbt vill ha allt vad nya versioner erbjuder så kan det så klart vara irriterande.


apple beat fits pro 2
Beats Fit Pro har silikonkuddar precis som AirPods Pro

Beats Fit Pro släpptes i november och är ett sportigare alternativ till AirPods Pro. Du får snäppet vassare ljudkvalitet, vingar som håller hörlurarna bättre i öronen, samma utmärkta brusreducering och vädertålig design.

Utmaningen? Beats Fit Pro finns i skrivande stund inte på den svenska marknaden.

Det är oklart när Beats Fit Pro släpps i Sverige, men när det sker så är det inte med den första mjukvaran som modellen har ur lådan i USA. Du slipper alltså de första buggarna som ställer till det för användarna.

Läs mer: Är Beats Fit Pro bättre än AirPods Pro? Här är svaret