Apple watchOS 6.2.5 är släppt & nya Pride-inspirerade armband

apple watch lgbt watch faces 2020

Efter bara en kort beta-period har watchOS 6.2.5 släppts. Uppdateringen är en mindre version med ett fåtal nyheter. Storleken är blygsamma 153 MB är enligt Apple en ren förbättrings- och buggfix-uppdatering.

Med watchOS 6.2.5 får du en mindre uppdatering och ett fåtal förbättringar. Den största nyheten är tre HBTQ-inspirerade urtavlor med regnbågstema. De matchar två Pride-inspirerade armband för Apple Watch som finns att köpa idag.

Armbanden heter Sportband Pride Edition och NIke-sportband Pride Edition. Båda finns för boettstorlekarna 40mm samt 44mm. Priset är 595 kronor per band, inklusive frakt. Delar av intäkterna för banden går till organisationer som arbetar för HBTQ-personers rättighter.

apple watch lgbt watch armbands 2020

För mer information om Apples donation till organisationerna så kan du läsa Apples pressmeddelande här.

Nyheter i watchOS 6.2.5

  • Generella förbättringar och buggfixar
  • ECG-stöd för användare i Saudiarabien
  • Nya urtavlor med HBTQ-tema

Uppdateringen installeras automatiskt när du har din Apple Watch på laddaren och med minst 50 procent laddning i batteriet. Vill du trigga installationen manuellt kan du gå till Watch-appen på din telefon > Allmänt > Programuppdatering och börja nerladdningen därigenom.

Lästips: Facebook släpper ny meddelandeapp för Apple Watch – Keep In Touch (Kit)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.