Apple buggfixar iOS på iPhone 12 och iPhone 13 (november 2021)

Fixar ett problem med brutna mobilsamtal

ios ipados 15 2021 logo

Apple har släppt buggfixar till iOS för iPhone 12 och iPhone 13. uppdateringen är iOS 15.1.1 och är exklusiv för de två nyare iPhone-serierna från 2020 och 2021.

Det handlar uteslutande om buggfixar med iOS 15.1.1. Den största fixen löser ett problem som gjorde att mobilsamtal helt plötsligt kunde avslutas i förtid.

Läs mer: Apple har släppt iOS 15.0.2 och iPadOS 15.0.2 – här är nyheterna

Du bör installera uppdateringen med iOS 15.1.1 så fort du kan, speciellt om du redan är drabbad av telefonbuggen som avslutar samtal i förtid.

Så här installerar du uppdateringen redan idag:

  1. Gå till Inställningar > Allmänt > Programuppdatering
  2. Klicka på knappen ”Hämta och installera”
  3. Ange din lösenkod om rutan visas
  4. Vänta tills uppdateringen är nerladdad > Följ instruktionerna på skärmen

Svårare än så är det inte. Eftersom det är en mindre uppdatering bör hela processen inte ta mer än några minuter om du har en hyggligt snabb internetanslutning.

Storleken på uppdateringen är 357 MB och vi rekommenderar att du använder en WiFi-anslutning när du ladda ner mjukvaran.

Läs mer: Så många använder iOS 15 idag (oktober 2021)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.