tvOS 16.3.3 är släppt – fixar problem med Siri Remote

Apple TV 4K
Li Lin, Unsplash

Apple har släppt en ny, mindre uppdatering för Apple TV-serien med mediaspelare. Versionen är 16.3.3 och den finns redo för din enhet idag. Den enda stora nyheten är att en buggfix som ska ha fixat det irriterande fjärrkontrollsproblemet som rapporterats.

Och faktum är att det är den enda saken som Apple väljer att nämna i den officiella ändringsloggen som du hittar här. Uppdateringen är endast till för dig med en tredje generationens Apple TV 4K.

This update fixes an issue where the Siri Remote can become unresponsive on Apple TV 4K (3rd generation).

Apple

Lästips: Telenor Mediahubb för streaming till din TV

Det här är den fjärde mindre uppdateringen för Apple TV 4K-serien i rad. Den senaste större uppdateringen släpptes som tvOS 16.2. Dessförinnan kom två andra stora uppdateringar med tvOS 16.1 och så klart tvOS 16.

Har du en Apple TV 4K av tredje generationens modell så bör du installera uppdateringen så fort som möjligt för att lösa eventuella problem med Siri Remote.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.