Sea of Thieves – Säsong 9 är här

sea-of-thieves

Nionde säsongen av Sea of Thieves närmar sig och med det får vi en stor uppdatering som ger mängder av nyheter till det populära piratspelet.

Dessutom firar Sea of Thieves hela fem år vilket betyder att spelstudion Rare kommer att ge alla som loggar in till spelet mellan den 17 och 22 mars några extra, unika föremål att briljera med.

Allt nytt som släpps med säsong 9 till Sea of Thieves.

Ny skattkista: Chest of Fortune

Den är många små och stora nyheterna som du kan glädja dig åt med uppdateringen till den nionde säsongen.

Bland annat har spelstudion Rare sett till att finjustera svårighetsgraden till flera event, du kommer att stöta på både Kraken och Megalodon oftare på dina färder och det finns många nya uppdrag att skaffa.

En ny skattkista kallad ”Chest of Fortune” erbjuder speciella belöningar i form av utseenden till både dig och ditt skepp.

Harpunerar du föremål från vattnet eller land så hamnar de automatiskt bredvid dig på båten. Du slipper alltså springa fram och tillbaka för att ta bort dem från harpunen, vilket lär spara en hel del tid.

Trailer till dokumentären ”Voyage of a Lifetime” som släpps den 20 mars.

Säsong 9 släpps den 16 mars

Premiärdatumet att hålla koll på är den 16 mars 2023. Då släpps uppdateringen för säsong 9 till Sea of Thieves.

Du kan köra nya säsongen på PC och Xbox-konsolerna. Spelet finns att spela kostnadsfritt med Game Pass eller som fristående köp.

Har du en Playstation-konsol eller Nintendo Switch så blir det genast knepigare. Då faller du i kylan direkt.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.