The Witcher: Liam Hemsworth ersätter Henry Cavill i säsong 4

The Witcher

Netflix har meddelat att Henry Cavill inte axlar rollen som Geralt of Rivia i den fjärde säsongen av The Witcher. Han ersätts istället av Liam Hemsworth som får den ärofyllda rollen som den svärdsvingande magikern.

I ett meddelande säger Cavill att ”min resa som Geralt of Rivia har varit fylld av monster och äventyr, och ändå lägger jag ner min medaljong och mitt svärd för säsong 4”.

Lästips: Då visas säsong 3 av The Witcher (2023)

Liam Hemsworth är ett stort fan av The Witcher

As with the greatest of literary characters, I pass the torch with reverence for the time spent embodying Geralt and enthusiasm to see Liam’s take on this most fascinating and nuanced of men.

Henry Cavill skickar även en varmhjärtad hälsning till Liam Hemsworth.

”Liam, good sir, this character has such a wonderful depth to him, enjoy diving in and seeing what you can find.”

Vi vet inte varför Henry Cavill slutar som Geralt of Rivia. Det är en förvånansvärd händelseutveckling då Cavill är ett stort fan av The Witcher-spelen. Mycket, mycket stort fan.

Även Hemsworth är ett stort fan av The Witcher-serien. I ett eget uttalande säger han att stövlarna han måste fylla är stora, men att han är riktigt spänd på att få gå in i The Witcher-världen.

The Witcher

Säsong 3 och 4 av The Witcher

Vi vet idag att tredje säsongen av The Witcher kommer att släppas under sommaren 2023. Något närmare datum än så finns inte i skrivande stund.

Däremot finns ingen information om när fjärde säsongen kan släppas. Det vore inte orimligt att vi får se Liam Hemsworth som Geralt of Rivia först under 2024.

Innan Henry tar sig an sin sista säsong och Liam tar vid med sin första så kommer en annan serie som baseras på samma universum. The Witcher: Blood Origin handlar om hur den första Witchern kom till, och du kan se serien redan i december.

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.