Då visas säsong 3 av The Witcher (2023)

The Witcher 3

Om du går och väntar på att tredje säsongen av The Witcher ska ha premiär så får du snällt vänta några månader till. Henry Cavill axlar inte rollen som vår favoritmutant än på ett tag.

Den första säsongen släpptes 2019 och togs emot som en viss succé hos fans och kritiker. Med Henry Cavill gjorde serien med sina åtta avsnitt tillräckligt stort avtryck för att en andra säsong skulle släppas.

Andra säsongen som kom två år senare under 2021 gjorde ett betydligt större intryck och cementerade behovet av en tredje säsong.

Så frågan är då – när kommer den tredje säsongen?

Lästips: The Witcher: Blood Origin släpps i december

Säsong 3 visas sommaren 2023

Svaret på den frågan är fortfarande lite dolt i skuggorna, men bekräftat är att sommaren 2023 är målet för lanseringen på Netflix.

Henry Cavill kommer tillbaka precis som hans medskådespelare Anya Chalotra och Freya Allan.

Hittills har produktionen av serien bara presenterat ytterst små guldklimpar från tredje produktionen. Teasers som inte avslöjar något om handlingen eller karaktärer.

Det enda vi känner till idag är att vår favorit-withers medaljong har splittrats i två delar. Något som kan vara en referens till hur originalmedaljongen från The Tower of the Swallow, den fjärde novellen av författaren Andrzej Sapkowski, förstördes.

Trailers till första och andra säsongen av The Witcher

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.