The Witcher: Blood Origin visas på Netflix (december 2022)

The Witcher

Innan tredje säsongen av The Witcher släpps på Netflix så kommer serien Blood Origin. En serier som tar oss till början av The Witcher-universumet när den första mutanten skapades.

Den 25 december släpps The Witcher: Blood Origin på Netflix. Och då får vi äntligen berättelsen om hur den första Witchern kom till. Och det är flera tunga namn som dyker upp i serien.


En episk föregångare som visar skapelsen av den första witchern och händelserna som leder till den väsentliga Conjunction of the Spheres.

Det kanske tyngsta namnet är actionstjärnan Michelle Yeoh som en svärdssvingande alv. Och med henne i huvudrollen så kanske beskrivningen som Netflix har till serien faller väl in.

Eftersom händelserna i The Witcher: Blood Origin sker långt innan Henry Cavill axlar rollen som en witcher så lär han inte dyka upp (vi hoppas på en cameoroll dock) i serien.

Den nya serien är inte den första om Witcher-universumet.

Under 2021 kom exempelvis den animerade serien Nightmare of the Wolf som även den är en föregångare till The Witcher-filerna. En serie som hoppar framåt och bakåt i tiden med fokus på Vesemir och två nyckelpunkter i hans liv.

The Witcher: Blood Origin har premiär den 25 december 2022 och visas på Netflix.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.