Slumberland på Netflix – fantasy-äventyr med Jason Momoa

slumberland jason momoa 2022

Slumberland är en spännande och fartfylld äventyrsfilm med fantasyinslag. Huvudrollerna står Jason Momoa och Marlow Barkley för.

Det svenska namnet på filmen är ”Äventyr i Drömlandet”. Och det är precis vad filmen innehåller, ett äventyr på en fantastisk plats som blandar magiska drömmar och hemska mardrömmar.

A young girl discovers a secret map to the dreamworld of Slumberland, and with the help of an eccentric outlaw, she traverses dreams and flees nightmares, with the hope that she will be able to see her late father again.

Filmen bygger på berättelserna i serietidningen Little Nemo in Slumberland. Den skapades av Winsor MacCay och under 2020 avslöjades att Slumberland skulle komma till Netflix.

Trailern släpptes under evenemanget Tudum 2022 och består av de första 80 sekunderna som vi fått se av filmen. Tacksamt nog avslöjas inte för mycket av berättelsen eller händelserna.

Andra tunga namn i filmen är komikern Chris O’Down, Kyle Chandler, India de Beaufort och Humberly González.

Slumberland är planerad att ha premiär på Netflix den 28 november 2022.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.