The Witcher 3: Wild Hunt uppdateras för Xbox Series X & Playstation 5

The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt får en stor uppdatering den 14 december och med den följer stöd för next-gen-konsoler och moderna gamingdatorer.

Uppdateringen är helt kostnadsfri och släpps till senaste generationens spelkonsol samt PC. Så länge de redan äger ett exemplar av The Witcher 3: Wild Hunt så kostar det inget extra.

Lästips: Då visas säsong 3 av The Witcher (2023)

I skrivande stund finns ingen trailer som visar det ser ut. Men CD Project Red meddelar att en video släpps under den kommande veckan. Den avslöjar exakt vad vi har att förvänta oss när uppdateringen släpps.

När den här artikeln skrivs så är spelet optimerat för Xbox One och Playstation 4. Spelet släpptes 2015 för de båda spelkonsolerna samt PC. En Switch-variant introducerades 2019.

Uppdateringen ger oss snabbare laddningstider, snyggare grafik och bättre stöd för nya generationens handkontroller. Du får helt enkelt samma samma fantastiska berättelse och spelmekanik som tidigare, allt är bara kraftigt förbättrat.

The Witcher 3 är det populäraste spelet hittills och den drivande kraften bakom succé-serien The Witcher med Henry Cavill i huvudrollen.

Lästips: The Witcher: Liam Hemsworth ersätter Henry Cavill i säsong 4

Via Eurogamer

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.