The Last of Us Part 2 finns på Playstation Now

Finns att spela på Playstation Now fram till 3 januari 2022

the last of us part ii 2

Sony har släppt flera nya spel till Playstation Now. Ett av de tyngre spelen som har fått mycket positiv (och en del negativ också) kritik är The Last of Us Part 2.


Det betyder att du nu kan betala en fast månadskostnad och spela hur många spel du vill. Och The Last of Us Part 2 finns på speltjänsten fram till den 3 januari 2022, så det gäller att passa på.

Läs mer: The Last of Us Part II har optimerats för Playstation 5 (se video)

The Last of Us Part 2 släpptes på Playstation 4 den 19 juni 2020 och har sedan dess optimerats även för Playstation 5. Om du har den senaste spelkonsolen kan du alltså äntligen spela i mjuka 60 fps.

Fördelen med att spelet nu finns på Playstation Now är att du kan spela på PC (om du har en Windows-dator). 


Och om du väljer att spela The Last of Us Part 2 så har du många riktigt spännande speltimmar framför dig. Enligt Metacritic har spelet en totalpoäng på utmärkta 93 av 100 möjliga, baserat på 121 kritiker.

Med det sagt så är inte alla superglada över spelet. Nära 38 000 spelare har givit The Last of Us Part 2 ett positivt omdöme medan nära 36 000 spelare har lagt ett negativt. Det är en minst sagt blandat betyg vill vi mena.

Läs mer: Den officiella podden om The Last of Us-serien – här är den

Vårt tips är att du börjar med The Last of Us Part 1 om du inte kört det spelet tidigare och sen arbetar dig vidare med Part 2. Vi tycker att båda spelen är helt utmärkta och tycker inte andra delen är så kontroversiell som många andra.

Fler nya titlar på Playstation Now i oktober:

  • Fallout 76
  • Amnesia: Collection
  • Desperados 3
  • Final Fantasy 8 Remastered
  • Yet Another Zombie Defense HD

Läs mer om alla de nya spelen på Playstation Now här.