Den officiella podden om The Last of Us-serien – här är den

the last of us part ii 1

Den officiella podden för The Last of Us-serien har lämnat det första spelet bakom sig och går nu över på andra delen i serien.

Podden som drivs av författaren och komikern Christian Spicer har pågått i några veckor nu. Till sin hjälp har han flera gäster som Troy Baker och Ashley Johnson, rösterna till Joel respektive Ellie. Även The Last of Us-regissören Neil Druckmann har varit med i podden.

Den första halvan av det planerade innehållet har varit om första spelet.

Första och andra delen summerade delar av The Last of Us, den tredje delen fokuserade på första delarna av spelet och DLC:n Left Behind. Tre utmärkta avsnitt för dig som vill veta mer om första spelet med analyser och fler detaljer om berättelsen bakom händelserna.

Med fjärde avsnittet gick podden mer in på vintern och våren i spelet. Och det är här du ska sluta lyssna om du inte har klarat andra spelet än.

the last of us part ii 2

För femte delen går in på The Last of Us Part II med fokus på utvecklingen av spelet. När avsnittet börjar får du en tydlig spoiler-varning, så du får en chans att stänga ner podden om du råkar hoppa in här av misstag.

Femte delen har gäster som arbetat med utvecklingen av The Last of Us Part II. Bland annat Neil Druckmann och Halley Gross som skrivit manuset, samt Kurt Margenau och Anthony Newman som regisserat spelet. Avsnittet har också med en av de ledande animerarna, Almudena Soria, och konceptritaren Alexandria Neonakis.

Vi kan verkligen rekommendera den här podden till alla The Last of Us-fans. Du hittar The Official The Last of Us Podcast via alla stora poddtjänster.

Här är en länk till Apple Podcasts som en start.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.