Destiny 2 kommer till Xbox Game Pass för PC

destiny-2-logo

Destiny 2 och expansionen Beyond Light kommer till Xbox Game Pass för PC och landar på speltjänsten den 12 oktober.

Nyheten är hett efterlängtad av många då Destiny 2 med Beyond Light redan finns på Xbox Game Pass för Microsofts spelkonsoler. Men det har hittills lyst med sin frånvaro på just PC.

Läs mer: The Last of Us Part 2 finns på Playstation Now

Spelutvecklaren Bungie har har sedan tidigare optimerat Destiny 2 för de senare spelkonsolerna på marknaden. Spelet klarar 4K-upplösning med 60 fps på Xbox One X, Xbox Series X och Playstation 5.

Det finns inga stora skillnader mellan Destiny 2 på Xbox Game Pass och den nuvarande Steam-versionen. Den enda uppenbara skillnaden är att Steam-logotypen är ersatt av Xbox Game Pass.

Det är en stark kontrast mot spelet The Ascent som också såldes både via Steam och Microsofts spelbutik. Här var dock skillnaderna extrema med grafiska förbättringar i Steam-versionen som det skulle dröja veckor innan Microsoft-köparna fick.

Läs mer: Splitgate dominerar på Steam – och är långt ifrån färdigt

Nämnvärt om Destiny 2 är att även om du får Beyond Light-expansionen med på köpet så kan du glömma nästa expansion kallad Witch Queen. Den ingår INTE i Xbox Game Pass-dealen, utan måste köpas separat.

I Witch Queen-expansionen fortsätter berättelsen för spelarna och du får äntligen ge dig i kast med drottningen Savathûn. Expansionen släpps den 22 februari 2022.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.