The Big Door Prize – trailer till nya serien

The Big Door Prize
Foto: Apple

The Big Door Prize är en ny serie som kommer att visas på Apple TV Plus. Serien baseras på boken med samma namn och handlar om en mindre, amerikansk småstad där invånarna hittar en minst sagt finurlig maskin. Den kan nämligen avslöja allt om hur de låser upp sin sanna potential.

Innan invånarna vet ordet av så har de bytt karriär baserat på vad maskinen berättar för dem. Även seriens huvudpersoner, Douglas och Cherilyn Hubbard, testar maskinen och trots att de egentligen är lyckliga i sina liv så förändrar de vardagen efter maskinens beslut.

Filmtips: Christian Bale löser bestialiska mord i The Pale Blue Eye

Invånarna får betala ett högt pris

Att använda maskinen har sina fördelar, men det kommer också med ett högt pris. Att nå sina livs drömmar är inte vad många förväntat sig och att göra stora förändringar som tar en bortom möjligheten att vara ärlig mot sitt sanna jag får konsekvenser. Stora konsekvenser.

2:27 minuter som du absolut bör avsätta till trailern för The Big Door Prize.

I serien hittar vi kända namn som Ally Maki, Chris O’Dowd, Crystal Fox och Patrick Kerr.

Ally Maki är mest känd från serien Wrecked där hon medverkar i 30 avsnitt som karaktären Jess. Hon har även varit med i serier som Cloak & Dagger, Dear White People och 10 Things I Hate About You.

Chris O’Dowd är en känd skådespelare och komiker som ofta syns i brittisk tv. Den garanterat mest kända rollen gör han som Roy i The IT Crowd. Han har även synts som röstskådespelare i Family Guy, varit med i serien The Brendan och Get Shorty.

Filmtips: Indiana Jones and the Dial of Destiny – här är första trailern

The Big Door Prize har premiär den 29 mars

Boken som serien bygger på är skriven av M.O. Walsh. Enligt GoodReads så är betygen för boken ganska ljumna. Totalbetyget är just nu 3,46 av 5,0 med 1 811 omdömeslämnare och 348 recensioner. Det är knappast något att skryta om, men det betyder inte att serien riskerar lika svala betyg när den släpps.

The Big Door Prize har premiär har premiär på Apple TV+ den 29 mars 2023.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.