Testa Diablo II: Resurrected innan spelet släpps (öppen beta)

Men bara om du har förhandsköpt spelet hos Blizzard

diablo 2 logo

Activision Blizzard släpper Diablo II: Resurrected som en öppen beta-version den 17-20 augusti. Det betyder att du kan ladda ner och prova spelet i sin ofärdiga form före lanseringen. Helt gratis.

Nyheten kommer något oväntat från Microsoft som råkade avslöja datumet på sin webbsajt i förtid. Och innan företaget snabbt tog bort den lilla detaljen så lyckades en användare på webbsajten Reddit ta en skärmdump.

Läs mer: Diablo Immortal släpps först 2022 – lanseringen försenas

Tidigare i april kunde ett litet antal spelare prova Diablo II: Resurrected i ett så kallat alpha-test. Det är en stängd testversion som delas med ett fåtal personer som kan testa spelet och återkoppla till utvecklaren med förslag på förbättringar.

I det stängda testet låste Activision Blizzard spelet till att bara visa de två första akterna (Act I och Act II) för spelarna.

Den öppna beta-versionen kommer däremot att visa samtliga akter, från Act I till Act V. Dessutom kommer fler klasser att vara tillgängliga. Tidigare var det bara Amazon, Sorceress och Barbarian, men i beta-testet öppnas även Paladin och Druid för spelarna.

Det finns en extra tidig öppen beta-version för dig som har köpt spelet. Den är från den 13 till 20 augusti. Köper spelet gör du via den officiella Battle.net-butiken här. Alla andra kan prova gratis den 17 till 20 augusti.

Diablo II: Resurrected släpps till PC, Xbox, Playstation och Switch. Däremot kommer spelet inte att släppas till Mac-datorer.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.