Tesla har fått stöd för Apple Music – uppdatera idag

Tesla Model S
Foto: Jp Valery, Unsplash

Om du har en Tesla och använder Apple Music så bör du veta att musiktjänsten nu fungerar direkt i bilen. Allt du behöver är att uppdatera mjukvaran till version 2022.44.25.

När du har uppdaterat bilen med nya mjukvaran så kan du logga in med ditt Apple ID, ladda ner Music-appen och strömma all din favoritmusik via Teslans högtalare.

Lästips: Tesla använder ny radar-teknik i 2023 års modeller

Eller ja, om du har en aktiv prenumeration på ”Premium Connectivity” vill säga. Om du inte har det så kommer Apple Music inte att fungera.

Strömma fler än 100 miljoner låtar och 30 000 spellistor helt annonsfritt. Lyssna på ditt hela bibliotek, upptäck ny musik och ta del av radiostationer live. För att lyssna på Apple Music, välj Apple Music-ikonen i applikationsstartaren, skanna QR-koden med din mobiltelefon och logga in med ett Apple ID.

Redan innan uppdateringen släpptes så fanns indikationer på att stödet var på gång. Under en visning på ”Petersen Automotive Museum” i London så noterade många att en av Tesla-bilarna hade en Apple Music-app igång.


Stödet för Apple Music har varit en hett efterlängtad förbättring som många Apple-användare önskat. Och nu finns den äntligen redo för just din Tesla-bil.

Via Macrumors

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.