Spider-Man: Across the Spider-Verse – här är alla trailers

spider man across the spider verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse har fått sin första trailer. Den är lite mer än två minuter lång och ger oss insyn i den hett efterlängtade efterföljaren till filmen ”Into the Spider-Verse”. Förväntningarna på filmen? Minst sagt skyhöga efter succén med den första filmen.

Visste du att första filmen ”Into the Spider-Verse” inte bara drog in mer än 300 miljoner dollar på sin betydligt lägre budget – filmen vann dessutom en Oscar för bästa animerade film. Vi gissar att det är många som knappt kan bärga sig tills den nya filmen släpps.

Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge vill vi mena, och så är också fallet med Spider-Man: Across the Spider-Verse. Filmen har nämligen premiär på svenska biografer den 2 juni 2023. Du hinner alltså se föregångaren rejält många gånger innan dess om du behöver stilla ditt Spider-Man-begär.

Trailer 1 till Spider-Man: Across the Spider-Verse – här är alla trailers

I den första trailern får vi samma underbara animeringar och röstskådespeleri som i första filmen.

Den inledande dialogen är dyster och mörk med tunga känslor som pekar på att något inte står rätt till med vår huvudkaraktär. Den övergår sedan i en känsla av att Miles inte känner att han hör hemma där han är, att han är ämnad att göra något mer. Att han har en plats någon annanstans där han måste vara för att bli hel.

Givetvis blir det även lite action och vi får även se hur mängder av Spider-Mans jagar Miles av någon anledning. Allt till rösten av ”We are supposed to be the good guys” och ”We are”. Frågan är – vad gör Miles och hans vänner som retar upp alla de andra Spider-Mans? Den 2 juni 2023 får vi svaret.

Bonus: Trailer till Spider-Man: Into the Spider-Verse

Har du inte sett den första filmen ”Spider-Man: Into the Spider-Verse” än? Då är det minst sagt hög tid då det är en fantastisk film, både som berättelse och visuellt.

Filmen finns att strömma på Disney Plus i Sverige.

Filmen handlar om Miles Morales som efter att ha blivit biten av en radioaktiv spindel får spindelliknande superkrafter som liknar de som den riktiga Spindelmannen har. Härifrån dras Miles in i ett nät av förrödelse och smärta när Spider-Man skadas i en allvarlig händelse där Wilson Fisk, Green Goblin och Prowler involveras.

Miles tvingas fly och…. nej, mer än så vill vi nog inte berätta här. Se filmen på Disney Plus och njut av en oförglömlig filmupplevelse. Rekommenderas från nio år och filmen är cirka två timmar lång.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.