Streama The Terminal List – se på Prime Video

the terminal list amazon prime 2022

Den senaste toppserien The Terminal List med Chris Pratt i huvudrollen finns nu att strömma över internet. Serien påminner om Reacher som även den visas på Prime Video, men med betydligt mer action. Det här är en serie i åtta delar som vi lovar att du kommer att gilla (om du uppskattar action).

Streama Thor: Ragnarök – se på Disney Plus

The Terminal List finns på Prime Video

The Terminal List finnas att strömma idag på Amazon Prime Video. Serien hade premiär den 1 juli 2022.

Serien är rekommenderad från 18 år på grund av sitt våldsamma innehåll. Innehållet strömmas i 4K-upplösning och har stöd för HDR på tv-apparater som klarar det.

The Terminal List har stöd för X-RAY på Prime Video. Med X-RAY kan du läsa mer om alla skådespelare direkt på skärmen, se vilka låtar som spelas i bakgrunden och få övergripande information om filmen eller serien. Funktionen gör det också enklare att dela skärmdumpar med andra. Listade genrer är spänning, drama och action.

Streama The Terminal List här.

IMDB-betyg: 8.2 av 10
Baserat på 10 000+ röster den 5 juli 2022

Trailern till The Terminal List

Det här handlar The Terminal List om

Spoilers här under – du är varnad!

Grundberättelsen i The Terminal List är att Navy SEAL-kommendören James Reece, spelad av Chris Pratt, förlorar alla sina män under ett uppdrag där allt går fel.

Till en början tror han att det bara handlar om dålig information som gjorde att fienden kunde slå ut hela hans team, men snart dyker det upp detaljer som pekar på att Navy SEAL-gruppen faktiskt blev kallblodigt mördade – med beslut från minst väntade möjliga håll.

James Reece måste hitta de ansvariga och hålla dem till svars för sina handlingar.

Till sin hjälp har han sin träning som en Navy SEAL, några nära vänner och en extrem vilja. Men givetvis är inte allt så enkelt. Något gör att James har svårt att koncentrera sig och han blandar ihop minnen i ett sömlöst virrar som gör att han ibland inte kan förstå vad som är verklighet och vad som är ett minne.

Något har hänt med honom och han måste hitta en lösning innan det förgör hans sinne, kropp och själ.

Filmtjänsterna som streamar The Terminal List

Kan jag streama filmen på Disney+?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Netflix?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Amazon Prime Video?

Ja! Filmen finns att strömma här!

Kan jag streama filmen på HBO Max?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Paramount Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Apple TV Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.