Stora nyheter om Cyberpunk 2077 på gång – här är allt nytt (februari 2022)

Next-gen-uppdateringen är snart här (äntligen!)

cyberpunk 2077 art cdpr 2022

CD Projekt Red har meddelat att de har nyheter att berätta om Cyberpunk 2077. Den 15 februari kl 16.00 håller de i ett online-evenemang om spelet.

Uppdatering 2021-02-15
Cyberpunk 2077 har fått tillägget ”Optimized for Xbox Series X / S” i Microsofts officiella Xbox-butik. I skrivande stund visar Playstation Store fortfarande spelet som ”PS4 Pro enhanced”, men vi räknar med att det ändras inom kort. Mer information följer snart!

  • Kan handla om next-gen-uppgraderingen, expansioner och en stor uppdatering för PC
  • Ska släppas under andra kvartalet 2022
  • Ska lösa många problem för spelarna på Xbox One & PS4

På Twitter skriver spelstudion ”So, choom, how ’bout a date? We’ll talk things, y’know. You’re in? Preem!” med en länk till sin Twitch-kanal.

Läs mer: Cyberpunk 2077: Samurai Edition kan släppas 2022

CD Projekt Red Har inte avslöjat vad de tänker prata om mer än att det handlar om Cyberpunk 2077. Det är dock ingen högoddsare att det handlar om next-gen-uppdateringen.

Spelstudion har haft en brutal uppförsbacke med Cyberpunk 2077. Buggarna är oräkneligt många och prestandan extremt undermålig, inte minst på Xbox One och Playstation 4.

Next-gen-uppdateringen är tänkt att lösa alla de stora problemen som drabbat användarna. Både prestandamässigt och rent grafiskt.

Live-strömmen från CD Projekt Red kommer troligtvis handla om next-gen, den kommande expansionen och/eller en kommande, stor uppdatering till PC-versionen.

Läs mer: Cyberpunk 2077 & The Witcher 3 får optimeringar för Xbox & Playstation under 2022

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.