Stor uppdatering till Animal Crossing: New Horizons – avslöjas den 15 oktober

animal crossing new horisonz garden 2020

Nintendo är redo att presentera nästa stora uppdatering till populära Animal Crossing: New Horizons. Den 15 oktober avslöjas alla nyheterna enligt spelföretagets Twitter-konto.

Enligt Nintendo kommer presentation att bestå av en 20 minuter lång presentation som är helt dedikerad till spelet. Och nyheterna kan inte komma snabbt nog.

Läs mer: Lägre pris på Nintendo Switch i Europa (och kanske Sverige)

Animal Crossing: New Horizons släpptes den 20 mars 2020 och har inte fått några större nyheter sedan lanseringen. Visst har Nintendo tillfört lite nyheter då och då, men inget större som fått spelarna att jubla.

Det här året har Animal Crossing: New Horizons haft tre större evenemang, ett i januari (Festivale Party) och två i maj (May Day och National Museum Day).

Det har även introducerats nya utseenden och så kallade ”cross-overs” med andra spel som ska locka användarna att stannar kvar.

Läs mer: Among Us är släppt till Nintendo Switch

En av nyheterna som kan visas den 15 oktober är det hett efterlängtade caféet som väntas komma till spelet. Utöver det så har Nintendo varit riktigt duktiga på att inte avslöja något, så det återstår att se vad som dyker upp.

Läs mer om nyheten på webbsajten The Verge här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.