Among Us är släppt till Nintendo Switch

among us 2020 switch

Oväntat har otroligt populära Among Us släppts till Nintendo Switch. Spelet släpptes med stöd för så kallat crossplay, eller korsspelande, som gör att du kan spela med andra på exempelvis PC och Android/iOS.

Among Us kan vara det hetaste spelet 2020. Efter en oväntad lansering 2018 så blev spelet lika oväntat populärt bland miljontals spelare världen över i år

Mycket tack vare tunga namn som Alexandria Ocasio-Cortez, en känd senator i USA som strömmat sina spelsessioner på bland annat Twitch.

Andra bidragande faktor har varit ett lågt pris, DDsadasd

Tidigare har spelet funnits till bland annat PC, Android och iOS. Och under spelkonferensen Nintendo Direct presenterades även att Among Us kommer till spelkonsolen Switch.


Spelet kostar 5 USD när du köper via den officiella spelbutiken på din Switch. Spelet väger in på 421 MB och stöder upp till 10 samtidiga spelare i ett spel. Det finns inget svenskt språkstöd, men det finns åtminstone engelska.

Among Us på Nintendo Switch stöder tv-läge, bordsläge och handhållet läge.

Lästips: Nytt prestandaläge i Fortnite på PC gör spelet bättre på långsamma datorer

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.