Spela Ratchet and Clank kostnadsfritt på PS4 & PS5 – gratis hela mars 2021

ratchet-and-clank

Hyllade Ratchet and Clank är helt kostnadsfri att ladda ner och spel på din Playstation-konsol. Det gäller både Playstation 4 och Playstation 5, och du behöver ingen prenumeration på Playstation Plus.

  • Gäller mellan den 1 och 31 mars 2021
  • Släpps kort före lanseringen av Rift Apart som släpps den 11 juni
  • Många fler spel släpps kostnadsfritt som en del av Play at Home-initiativet

Ratchet and Clank är gratis att ladda ner och spela som en del av Play at Home-initiativet.


Det betyder att spelet är tillgängligt kostnadsfritt mellan den 1 och 31 mars 2021. Du behöver bara logga in på ditt Playstation-konto och köpa spelet en gång så har du permanent åtkomst till det även efter mars månad.

Lästips: Expandera lagringen i din Playstation 5 med en extra SSD– möjligt sommaren 2021

Play at Home-initiativet är ett sätt för Sony att locka gamers till att stanna hemma under den rådande pandemin. Ratchet and Clank är bara ett av flera spel som kommer att bli temporärt gratis under en kort period.

Och kanske är det inte konstigt att Sony valde just Ratchet and Clank eftersom efterföljaren Rift Apart laneras den 11 juni. Rift Apart är det senaste spelet i Ratchet and Clank-serien och släpps exklusivt till Playstation 5.

För att skaffa Ratchet and Clank kostnadsfritt loggar du in på ditt Playstation-konto och skaffar spelet här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.