Se de första 8 minuterna av Stranger Things 4

Stranger Things 4 Netflix 2022

Netflix har släppt en video som visar de första åtta minuterna av kommande Stranger Things 4.

Nya säsongen har premiär på filmtjänsten den 27 maj 2022 och vi räknar med att den är mer spännande och actionfylld än de tre tidigare säsongerna.


Lästips: Trailer till serien For All Mankin Säsong 3 är släppt

https://www.youtube.com/watch?v=5QiG9w0SUzk

Säsong 4 släpps i två volymer (läs: omgångar) där första volymen har sju avsnitt. Den andra volymen släpps en månad efter första premiären och inkluderar bara två avsnitt.

Det är alltså jämförelsevis få avsnitt som gäller, men Netflix säger att säsongen är den längsta hittills i serien. Hela fem timmar längre faktiskt. Tre av fyra av de första avsnitten i säsongen är minst 75 minuter långa. Det är nästan i klass med en kortare film!

Lästips: Säsong 6 av Black Mirror är på gång – längre och bättre

Sjunde avsnittet är extremt lång med en spellängd på 1 timme och 38 minuter. Åttonde avsnittet är nästan lika långt med 1 timme och 25 minuter. Och det nionde avsnittet är extrema 2 timmar och 30 minuter (!).

Webbsiten The Verge varnar för att det officiella Monopol-spelet med Stranger Things-tema har läckt med spoilers kring handlingen. Om du säker efter Stranger Things 4 så ska du göra det med stor försiktighet – uppgifterna från Monopol-spelet har fått stor spridning!

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.