Gratis föremål till Pokemon Go – om du har Amazon Prime

pokemon go logo 2020 mars

Om du har Amazon Prime så ingår en rad fördelar för dig som är gamer. Ofta kan du ansluta dina olika spelkonton till ditt Amazon-konto och få lite extra fördelar i dina spel.

Oftast handlar det om mindre saker som utseendeföremål och annat trevlig. Och det är även fallet med Pokemon Go just nu. Om du har Amazon Prime och ett Pokemon Go-konto hos Niantic så får du just idag tre saker till spelet.

Det här får du i Pokemon Go med Amazon Prime:

  • 30 st vanliga, röda pokébollar
  • 5 st Max Revive
  • 1 st Star Piece

Att de ens bemödar sig att ge spelarna pokébollar förstår vi inte eftersom de är så lätta att få tag på. Även de fem Max Revive som erbjuds är inte speciellt svåra att få tag på.

En Star Piece däremot är lite mer exotisk, men inte mycket. Den ger dig 50 % extra Stardust under en 30-minuterperiod. Klart bättre än de ovan, men fortfarande ganska snålt.

Men gratis är gott, och det kostar inget extra att få föremålen om du redan har Amazon Prime. Du hittar dem kostnadsfritt här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.